Aukioloajat

Tiistai – sunnuntai 10 –17
Maanantaisin suljettu

Yhteystiedot

Tikanojan taidekoti
Hovioikeudenpuistikko 4
65100 Vaasa

puh +358 40 182 8702
fax (06) 325 3918

tikanoja.info@vaasa.fi

Pääsymaksut ja opastuspalvelut

Pääsymaksut

Normaali pääsymaksu, 9 €

Alennettu pääsymaksu, 6 €
Eläkeläiset, opiskelijat, varushenkilöt / siviilipalvelushenkilöt, työttömät, Vaasan kaupungin työntekijät, ryhmäkävijät (yli 10 hlön ryhmät)

Museoiden päivälippu, 12 € / 9 €
Tutustu yhdellä lipulla Vaasan kaupungin museoihin saman päivän aikana! Päivälipulla sisäänpääsy Pohjanmaan museoon, Terranovaan, Tikanojan taidekotiin, Kuntsin modernin taiteen museoon ja Vanhan Vaasan museoon. Pääsy kohteisiin museoiden aukioloaikojen mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Museokortti, 68 €
Museokortti on suomalaisten museoiden yhteislippu, jolla pääsee yli 200 museokohteeseen eri puolilla Suomea. Museokortti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä ja vuoden aikana museoissa voi vierailla useita kertoja. Lue lisää museokortista!

Museokortilla sisäänpääsy Vaasan kaupungin museoihin: Pohjanmaan museoon, Terranovaan, Tikanojan taidekotiin, Kuntsin modernin taiteen museoon ja Vanhan Vaasan museoon. Pääsy kohteisiin museoiden aukioloaikojen mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Museokortti-esite

Maksutta
- Alle 18-vuotiaat
- Vaasan taidehalli

 

Opastukset ja ryhmävierailut


Näyttelyopastukset

Museon pääsylipun hintaan sisältyviä yleisölle avoimia näyttelyopastuksia järjestetään sunnuntaisin klo 14 suomeksi ja joka toinen sunnuntai klo 13 ruotsiksi. Katso ajankohtaisen näyttelyn opastukset!

Mobiiliopastukset

Tikanojan taidekoti on osana Suomen museoliiton Seinätön museo-hanketta kehittänyt uuden, maksuttoman opastuspalvelun, joka toimii reittisovelluksena älypuhelimessa ja muissa älylaitteissa. Opastuksen teema on kauppaneuvos Frithjof Tikanojan (1877–1964) Vaasa, Vaasan kaupunkiin elinaikanaan ja taidelahjoituksen kautta merkittävällä tavalla vaikuttaneen henkilön elämän draamallinen esittely.

Vaasan keskustaan ja sen lähialueille sijoittuva Fritsin kyydissä – mobiilisti 1900-luvun alun Vaasaan on erilainen mobiiliopastuspalvelu, sillä se nostaa esiin kaupunkiin piiloutunutta historiaa. Sovelluksen voi ladata osoitteesta: frits.citynomadi.com.

Tilattavat opastukset ryhmille

Oletko kiinnostunut ryhmävierailusta Tikanojan taidekodissa? Voit varata opastuksen ryhmällesi näyttelyyn. Ryhmän enimmäiskoko Tikanojan taidekodissa on 25 henkilöä. Suurempia ryhmiä varten suosittelemme varaamaan useamman opastuksen. Opastuskielinä ovat suomi, ruotsi ja englanti. Opastus on noin tunnin mittainen.

Opastushinnat aukioloaikoina (sis. alv):

40 € / ryhmä (tiistai - perjantai)
60 € / ryhmä (lauantai-sunnuntai, pyhäpäivät)

Erikoisopastus, mm. taiteenkeräilijöiden korttelit, taiteilijaopastus
60 € / ryhmä (tiistai - sunnuntai)

Sisäänpääsymaksut eivät sisälly opastuksen hintaan.

Opastusvaraukset:

puh. +358 (0)6 325 3801 (tiistaista perjantaihin klo 10-15) tai tikanoja.info@vaasa.fi.

Varaukset on tehtävä 3 päivää etukäteen. Muulloin kuin aukioloaikoina hinnat sovittava erikseen.

 

Museokauppa

Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan museokaupan tarjontaan! Tuotevalikoimassa on mm. museon omia julkaisuja, kirjoja, julisteita, postikortteja ja lahjatavaraa.

Museokaupassa voi tehdä ostoksia aukioloaikoina tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Maanantaisin museokauppa on suljettu. Ostoksille voit tulla ilman museon pääsymaksua. Ostamalla museokauppojen tuotteita tuet samalla museoiden toimintaa.

 

 

 

Museokortti

Smartum

 

 

Meillä käy kulttuuriseteli!